Националния конкурс за коледна картичка, под наслов „Весела Коледа за всички"

Националния конкурс за коледна картичка, под наслов „Весела Коледа за всички"

Националния конкурс за коледна картичка, под наслов „Весела Коледа за всички"

 

Художествена галерия „Димитър Добрович" - Сливен, фирма „Сименс", Сливенска Митрополия и вестник „Сливенско дело", под почетния патронаж на Негово Високопреосвещенство Сливенски Митрополит Иоаникий, имат удоволствието да отправят покана към всички деца да участват в Десетото издание на Националния конкурс за коледна картичка, под наслов „Весела Коледа за всички".

 

По традиция, всички картички участващи в конкурса ще бъдат предоставени в навечерието на Бъдни вечер и Рождество Христово на социалния патронаж в градовете — Сливен, Котел, Нова Загора, Твърдица и в домовете за стари хора от Сливен и Нова Загора.

 

През 2014 година участниците в конкурса, ще бъдат селекционирани в четири възрастови групи:

» деца до 7 годишна възраст;

» ученици от 1 до 4 клас;

» ученици 5-6 клас

» ученици 7-8 клас;

» ученици от 9-12 клас.

 

Във всяка от тях ще бъдат раздадени отличия - награди и грамоти за: първо, второ и трето място и поощрителни награди.

 

До участие в конкурса ще бъдат допуснати всички желаещи, които предоставят или изпратят творбите си най-късно до 12 декември 2014 г., на адрес:

Гр. Сливен, 8800,, зала „Сирак Скитник", бул. „Цар Симеон" № 2;

Гр. Сливен, 8800„ зала „Добрович", бул. „Цар Освободител" № 13 Тел.: 044/622083; 1892 218 198

 

Задължително условие за участие в конкурса е четливото изписване (На отделен лист, приложен вътре в картичката) трите имена, възраст ,училище,град, Държава и телефон за връзка. При желание от страна на участника може да бъде добавена и друга допълнителна информация.

В регламента на конкурса няма ограничения в техниката използвана при изработването на картичките и броя на изработените картички.

Списъкът на наградените ще бъде публикуван в сайта на Художествена галерия „Димитър Добрович" - Сливен : www.art-gallery.sliven.net НА 14 ДЕКЕМВРИ 2014 Г.

 

Церемонията по награждаването на отличените творби ще се проведе в гр. Сливен, зала „Сирак Скитник", бул. „Цар Симеон" № 2,1 етаж, на 17 декември 2014 г., от 11.00 ч., в присъствието на официални представители на организаторите на Конкурса: Художествена галерия „Димитър Добрович" - Сливен, Сливенска Митрополия, фирма „Сименс" и вестник „Сливенско дело“.

Създадена: 2014-11-18 22:00:00
Променена: 2020-06-02 11:02:20