Областният управител Гергана Микова участва в среща на кмета на Казанлък с представители на институциите

$model->title_bg

Областният управител Гергана Микова участва днес в неформална среща на кмета на Казанлък Галина Стоянова с представители на държавни и частни компании от община Казанлък. На събитието присъстваха ръководителите на РС ПБЗН и РПУ-Казанлък, на Общинска служба „Земеделие“, Горското стопанство, на Районния съд и Районната прокуратура, както и представители на EVN и „Сити газ“.  
„Най-важното е, че в предишния мандат на г-жа Стоянова всички заедно успяхме да наложим общ оперативен ритъм на работа, за което Ви благодаря. Можете и занапред да разчитате на моето съдействие като областен управител в случаите, когато мога да ви бъда полезна“, каза г-жа Микова. Тя пожела на участниците в срещата успешна работа. 
Кметът на Казанлък запозна присъстващите с някои от приоритетите на общинската администрация за следващите 4 години и с главните насоки на бюджета на Общината за 2020 г. 
В края на срещата Галина Стоянова подари на всеки Знака на Община Казанлък и заяви, че той е символ на добро партньорство в името на по-доброто бъдеще на Казанлък и неговите жители. 
 

Създадена: 2019-11-27 12:41:46
Променена: 2020-08-13 00:10:27